plantagedok

Plantage Doklaan 10, Amsterdam

Omdat maandag 30 april tot vrije dag gedeclameerd is, klasse! geld nodig heeft en verzet tegen crisisbeleid urgent is, is voor eenieder die oranje de strot uitkomt de gelegenheid geboden om een hapje en drankje te genieten en informatie te verkrijgen over de komende protesten tegen EU-crisisbeleid in Frankfurt en elders.

Vanaf 18.00 uur (tot 20.00) kunt u een heerlijke maaltijd genieten (vegetarisch): Chickpea Curry met rijst en komkommer/yoggurt salade voor 6,- euro (meer mag/moet ook).

Om 20.00 uur start de info over de komende protesten tegen het Europese ‘begrotingspact’ en de ‘permanente bezuinigingen’ die daarmee vastgelegd worden. In tegenstelling tot wat Weird Gilders uitkraamt is dat beleid dat weliswaar bij de EU gemaakt werd, maar is aangedreven en toegejuicht door Rutte en zijn gestoorde bende. Van 16-19 mei zal er grootscheepse actie tegen gevoerd worden in Frankfurt, en vanuit Nederland wordt daar ook aan bijgedragen. U krijgt informatie over de inhoud van het crisisbeleid, en de ins- en outs van de protesten.

Zie http://www.blockupy-frankfurt.org/nl/node/159 en www.globalinfo.nl

Ook andere komende momenten van oplaaiend verzet zullen aan bod komen: 1/12/15 mei bijvoorbeeld vertoond (http://www.catastroika.com/indexen.php), onder het voorbehoud dat de Engelse ondertiteling op tijd klaar is, want ons Grieks is niet zo goed. Indien niet dan wordt de geweldige gouwe ouwe over de kraakbeweging ‘In een Tank Kun je Niet Wonen’ nog eens gebeamed en kunnen er sterke verhalen over koninginnedag 1980 de ronde doen.

Er wordt (binnen) niet gerookt.

Toegang is gratis (oranjeklanten: 100,- euro) Donaties voor klasse! (de gratis krant voor het hele land) meer dan welkom. Ook kunt u op de vrijmarkt veroverde zaken voor de revolutie doneren (denk aan tenten, matten, slaapzakken ed. die bij de komende protestacties gebruikt kunnen worden).

30 april, van 18.00-22.00 uur Plantage Doklaan 10 Amsterdam

http://www.klassse-krant.nl

——————–

Ps: meer info over Frankfurt protest is later in de maand mei ook te vinden bij:

Weldaad in Tilburg (2 mei: http://www.georganiseerde-weldaad.nl/2012/04/20/blockupy-frankfurt-massale-protestdagen/)

CREA/Real World Economics Amsterdam (7 mei), http://www.globalinfo.nl/Gespot/may-7-the-eu-fiscal-pact-and-the-constitutionalisation-of-austerity-forever.html)

Basta/KSU-avond Utrecht 9 mei (https://www.kritischestudenten.nl/blog/acties/blockupy-de-europese-centrale-bank/)

Ma 14 mei (ovb) ACU-Alarm-cafe over blokkadetraining en het vormen van affiniteitsgroepen voor de komende strijd (http://www.acu.nl/alarm)

Loading Map....

Leave a Reply