Doe mee

Als open collectief stellen wij onze activiteiten nadrukkelijk open voor iedereen die zichzelf een kritische student vindt of zich anderszins kan vinden in onze doelen. Zie onze vacature om te zien wat een KSU lid ongeveer doet. Lees ons beleidsplan 2012 2013 om te zien wat KSU van plan is. Je kan op verschillende manieren in contact komen met en betrokken raken bij KSU:

1. Kom naar een KSU-borrel of tweewekelijkse Open Vergadering.
KSU borrelt regelmatig in de Bastaard en zit klaar geïnteresseerden te verwelkomen en bijpraten over de stand van onderwijs en politiek. Op de Vergaderingen worden de activiteiten van KSU besproken en besluiten over genomen. Ze zijn open voor iedereen mits een voornemen om mee te doen en bereidheid tot dragen van verantwoordelijkheid zichtbaar worden. Kijk voor de datum van de eerstvolgende borrel of Open Vergadering op onze agenda. Studenten van de UU, HU of niet-studenten en ex-studenten zijn allen welkom.

2. Meld je aan voor de mailinglijst van KSU.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van acties en bijeenkomsten. In de rechter balk onderaan vind je het inschrijfformulier.

3. Blijf op de hoogte via onze social networks.
Twitter van KSU: hierop worden verschillende soorten berichten gepost; bijvoorbeeld reminders van activiteiten, of relevante berichten van andere media
Facebook van KSU: hierop wordt bijvoorbeeld nieuws gepost, en als je een “fan” bent blijf je ook op de hoogte van de KSU agenda.

4. Mail ons!
Je kan ons bereiken via kritischestudentenutrecht@gmail.com. Mail ons bijvoorbeeld jouw eigen ideeën voor acties die je in samenwerking met kritische studenten zou kunnen uitvoeren. Jouw ideeën zullen we bij onze eerstvolgende Open Bijeenkomst bespreken (indien mogelijk met jouw aanwezigheid natuurlijk). Ook kun je ons mailen met tips over relevant nieuws, of een eigen tekst opsturen ter publicatie op onze home-pagina.

Telefonisch zijn we bereikbaar via ons contactpersoon op: +31-626785266