KSU wil je geld

N.B.:Een schenking aan Kritische Studenten Utrecht is fiscaal aantrekkelijk, want KSU is sinds 2012 door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) onder Fiscaal Nummer: 8511.06.134

Kritische Studenten Utrecht is geheel onafhankelijk en ontvangt geen overheidssubsidie. Om ons werk te kunnen blijven doen zijn we van jou afhankelijk. Heb je een hart voor onderwijs en zie je een maatschappij gebaseerd op vrijheid, solidariteit en samenwerking wel zitten. Dan zet KSU zich ook voor jou in. Lees ons beleidsplan 2012/2013 om te zien wat KSU van plan is met je donaties en wacht de jaarafrekening af om te zien wat er gebeurd is met je geld (en meld je aan voor onze nieuwsbrief om onze activiteiten gedurende het jaar te volgen).

Doneer aan Stichting Vrienden Van KSU, Triodos Bank, NL59 TRIO 0254 6486 14 onder vermelding van ‘Donatie’.

Alle donaties van KSU worden volledig besteed aan de activiteiten van KSU. Het beloningsbeleid van KSU is dat alle werkzaamheden, inclusief die van het bestuur van de stichting, op vrijwillige basis worden verricht zonder financiële beloningen.

Vrienden van KSU wordt financieel gesteund door:

De stichting Vrienden van Kritische Studenten Utrecht is eind 2011 opgericht met dank aan het Ufonds.
De bezettingsactie van het Ruppertgebouw van de Universiteit Utrecht in februari 2012 in solidariteit met de stakende schoonmakers van de FNV is mede mogelijk gemaakt door financiele steun van XminY.
Zowel onze campagne tegen de bezuinigingen op onderwijs als de bezettingsactie van het Ruppertgebouw van de Universiteit Utrecht in februari 2012 in solidariteit met de stakende schoonmakers van de FNV zijn mede mogelijk gemaakt door financiele steun van Zwart Zaad, het onafhankelijke Utrechtse actiefonds.