Krantje Boord Nr. 6 April 2011

Krantje Boord april 2011

Krantje Boord april 2011

De nieuwe Krantje Boord is uit! In deze editie gaan we in op de actuale thema’s als de opstanden in de Arabische wereld, kernenergie, en natuurlijk komen we ook terug op zaken waar we vaker over schrijven als studentenactivisme en bezuinigingen. Ook een nieuwe editie van de satirische column Argus ontbreekt niet. Veel plezier met het lezen van Krantje Boord!

De redactie

Lees hier Krantje Boord online

Download hier Krantje Boord als PDF

Inhoud

Krantje Boord?

Krantje Boord is een tweemaandelijkse krant gemaakt voor en door studenten die zich zorgen maken over hun onderwijs. In deze krant wordt er met een kritische blik gekeken naar ons onderwijs met als doel mensen te informeren, maar vooral ook dialoog en actie te stimuleren.

Krantje Boord is a bi-monthly newspaper made by and for students that are worried about their education. In this newspaper our education will be reviewed critically with the goal of informing people, and especially to stimulate dialog and action.

Donaties

Krantje Boord is gratis voor de lezer, maar helaas niet voor ons! Vind je Krantje Boord een goed initiatief en zou je ons willen helpen met de drukkosten? Doneer dan aan A. Beunder, 786715952 onder vermelding van ‘Krantje Boord’. Elke bijdrage is welkom, dank!

Agenda

12 april – Demonstratie tegen bezuinigingen op hoger onderwijs. 12:00, Plein, Den Haag

28 april – Basta! Debat: Opstanden in de Arabische wereld 19:30, de Kargadoor, Oudegracht 36, (toegang gratis)

1 mei – Antikapitalistische 1 mei demonstratie, Utrecht (14.00 Station Zuilen)

19-22 mei – “What is Post/Autonomia Today?” Conference: Amsterdam