Posteractie tegen Wilders en zijn BFF’s: doe mee!

Doorbraak heeft vier posters gemaakt tegen Geert Wilders en zijn extreem-rechtse vrienden elders in Europa. Op elk van de posters staat de PVV-leider afgebeeld met een van die vrienden, vergezeld van een kenmerkende uitspraak van die betreffende BFF-er. Het idee is dat ze overal in het land op muren en achter ramen te zien zullen zijn, zeker in aanloop naar de komende Europese verkiezingen. Aan een tweede reeks WildersBFF-posters wordt gewerkt. Daarop zullen Wilders’ klassenvrienden prijken, zijn rijke BFF-ers. (Via Doorbraak.eu)

wil

 Een gezamenlijke handdruk in december vorig jaar in Turijn. Van links naar rechts: Gerolf Annemans (voorzitter Vlaams Belang), Ludovic De Danne (Front National), Geert Wilders (enigst lid PVV), Heinz-Christian Strache (voorzitter FPÖ), Viktor Zubarev (parlementariër van Poetins partij Verenigd Rusland), Matteo Salvini (voorzitter Nord-leider) en Lorenzo Fontana (Europarlementariër Lega Nord).

Met de posters willen we een bijdrage leveren aan het ondermijnen van de geloofwaardigheid die Wilders helaas nog steeds heeft in de ogen van heel wat mensen. We hopen zo ook iedereen die Wilders niet ziet zitten, te kunnen voorzien van een beetje extra inhoudelijke munitie. Dat is handig voor bij discussies, bijvoorbeeld op het werk, op school, op de sportclub of in de familie. En tenslotte bieden we met de posters iedereen de gelegenheid om een kleine bijdrage aan de anti-racistische strijd te leveren: ga ze in je stad of wijk plakken, of hang ze op bij jou op je werk of school, of thuis achter het raam.

wilders1

wilders2

wilders3

wilders4Lees meer op: http://www.doorbraak.eu/posteractie-tegen-wilders-en-zijn-best-friends-forever-bff-doe-mee/

Bestel de posters via: http://www.wildersbff.nl/