12 april: Demonstratie tegen bezuinigingen hoger onderwijs

Waar: Het Plein, Den Haag
Wanneer: 12 april 2011, vanaf 12 uur
Kijk voor meer info op: http://www.studenteninactie.nu/
“Studenten in actie is een groep studenten die zich zorgen maakt over het hoger onderwijs. Terwijl het kabinet de mond vol heeft van de ambitie om tot de top-5 van kenniseconomieën te behoren wordt er de komende jaren 370 miljoen bezuinigd op het hoger onderwijs. Studenten moeten steeds meer gaan betalen voor hun opleiding, terwijl de kwaliteit afneemt. Rond 12 april zal de Tweede Kamer voor de laatste keer debatteren over de collegegeldverhoging voor studenten die meer dan een jaar studievertraging hebben. Strijd met ons mee en kom op de 12e naar Den Haag! “

1,046 thoughts on “12 april: Demonstratie tegen bezuinigingen hoger onderwijs

 1. Strijd met ons mee en kom op de 12e naar Den Haag!

  Uit deze oproep leid ik af dat jullie besloten hebben op 12 april naar de demonstratie in Den Haag te gaan. Ik kan die beslissing slechts respecteren.
  Maar vrezen jullie niet dat het alleen maar een minder goede c.q. slechte herhaling zal worden van 21 januari jongstleden? Of hebben jullie besloten iets te ondernemen onafhankelijk van de demonstratie c.q. buiten de demonstratie om?
  Als dat zo is, kunnen jullie dat dan ook openlijk bekendmaken, zodat zoveel mogelijk studenten, scholieren en andere geïnteresseerden daaraan kunnen meedoen en zich daarbij kunnen aansluiten?
  Hoe jullie de strijd verder ook voeren: in ieder geval veel sterkte met de strijd tegen de ‘a-sociale’ maatregelen van de staat.

  Kameraadschappelijke groeten,
  arjan de goede

  • beste arjan, KSU zal er, zoals op 21 januari, gewoon met een aantal afgevaardigden aanwezig zijn. we hebben niets anders gepland. Maar kom vooral ook naar den haag.

Comments are closed.