Open Bijeenkomst: Hoe verder na 21 januari Den Haag?

Hoe verder na 21 januari den haag?

Hoe verder na 21 januari den haag?

De overheid bezuinigt, studieschulden lopen op, faculteiten raken in geldnood, onderzoekers staan op straat, massaontslagen dreigen, onderwijsbesturen zijn het spoor bijster en een Nobelprijswinnaar protesteert mee.

We gaan 21 januari naar Den Haag, keren terug naar de collegebanken, wachten de politieke gevolgen af terwijl de sociale partners aan tafel zitten en de Tweede Kamer beslist. Verkiezingen zijn voorbij, maar onze stem telt mee. Student, docent, personeelslid, huismeester, onderzoeker, alumnus; kom naar de open bijeenkomst van Studenten Actie Comité Utrecht.

Open bijeenkomst van Studenten Actie Comité Utrecht:

25 januari, 19.30 Boothzaal, Universiteitsbibliotheek, Utrecht

Meld je aan op Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=119737684766075

1,277 thoughts on “Open Bijeenkomst: Hoe verder na 21 januari Den Haag?

  1. Kameraden van KSU,

    Waarom organiseren we niet een vergadering meteen na afloop van (of desnoods tijdens) de manifestatie in Den Haag? Waarom wachten we tot volgende week in Utrecht? Er zijn in Den Haag veel meer scholieren, studenten, en ander personeel, die met een gevoel daar staan van: “en hoe verder na afloop van deze manifestatie?” Een antwoord zoeken op de vraag: “Wat verder te doen om de plannen tegen te houden”, zullen velen mogelijk net zo goed ter plaatse al willen doen. Er zullen in ieder geval meer gegadigden zijn in Den Haag dan volgende week in Utrecht.

    Kameraadschappelijke groeten,
    Arjan de Goede

Comments are closed.