Schone lucht voor iedereen! Dialoog of actie?

Schone lucht voor iedereen! Dialoog of actie?

De lucht in de Nederlandse randstad is een van de meest vervuilde van Europa, met dramatische gevolgen voor onze volksgezondheid. Twee burgers die de gemeentelijke politiek al decennia kritisch volgen – Jan Korff de Gidts (Kracht van Utrecht) en Kees van Oosten (Stichting Stop Luchtverontreiniging Utrecht) – vinden dat Utrecht meer kan doen om de lucht te verbeteren.

Waar Korff de Gidts kiest voor dialoog, een grotere bewustwording in de stad creëren en een lange adem, heeft Van Oosten het vertrouwen in overleg inmiddels verloren; zonder actie op straat blijven economische belangen het gemeentelijk beleid bepalen en blijft de lucht even vuil.

De avond wordt ingeleid door de filmvertoning van “Luchtverontreiniging: een onvrijwillig risico” (27 min).

Luchtverontreiniging. Een Onvrijwillig Risico. from Alexander Beunder on Vimeo.

 

247 thoughts on “Schone lucht voor iedereen! Dialoog of actie?

  1. Besten,
    Ik kan er helaas niet bij zijn in de Kargadoor op 11 Oktober, ik zit in het buitenland, maar weet dat ik absoluut achter jullie sta en zo langzamerhand doodziek word van de dames en heren bestuurders van Utrecht, deze mensen zijn geen zuivere lucht!
    Veel kracht, actie en inspiratie wens ik jullie op 11 Oktober.
    Groeten van Rens van Bergen

  2. Henk, Chemtrails zijn geen sprookjes! Google even op chemtrails, HAARP, depopulation, Divid Icke, Jesse Ventura, Scott Stevens.

Leave a Reply