Onverkiezings-café Waar voor je Stem!

Onverkiezings-café Waar voor je Stem!

Vanaf 18:00 uur zal politiek cultureel centrum ACU open zijn als onverkiezings-cafe. Er zullen in de ACU verschillende sprekers zijn rond het thema “stemmen, waarom zou je?”

Het Anarchistische Kollektief Utrecht en Pink Noise Radio organiseren op woensdag 12 september het onverkiezings-cafe “Waar voor je Stem!”.

Pink Noise Radio zal woensdag vanaf 11:00 uur een uitzending verzorgen rond de verkiezingen. Naast muziek zullen er verschillende lezingen
worden uitgezonden, die onder andere tijdens de Nacht van de Onverkiezing zijn opgenomen.

Onder het mom van: “Je stempas is meer waard als consumptie-bon, want echte verandering komt er niet door verkiezingen!” zal vanaf 18:00 de actie “Waar voor je Stem” van start gaan.

Voor deze actie zal het Anarchistisch Kollektief Utrecht een stempas-inruil-punt openen in de ACU. Bij dit inruil-punt kan iedereen haar of zijn ongebruikte stempas komen ruilen voor een gratis drankje. Pink Noise Radio zal live verslag doen vanuit het ACU, en de mogelijkheid bieden om op de radio uit te leggen waarom jij er voor kiest om wel of niet te stemmen!

Dus voor een gezellige onverkiezings avond, kom op Woensdag 12 september naar Politiek Cultureel centrum ACU in Utrecht.

Leave a Reply