Actievergadering Onderwijs-bezuinigingen

Actievergadering Onderwijs-bezuinigingen

Kritsische Studenten Utrecht organiseert de tweede actievergadering tegen de onderwijsbezuinigingen van het platvorm Goed Toegankelijk Onderwijs. Bij deze bijeenkomst willen we samen tot ideeen voor acties komen en daarmee de plannen van Halbe van tafel te vegen. Kom ook en nodig iedereen uit die mogelijk geïnteresseerd is!

Na het falen van de studentenbeweging van vorig jaar om de toenmalige bezuinigingen van tafel te krijgen, ziet het kabinet Rutte nu de kans de duimschroeven verder aan te draaien. De eerste stap willen we dit voorkomen is nu zo snel mogelijk om de tafel te gaan zitten en onze krachten te bundelen. Ook moeten we de lessen van de vorige beweging in het achterhoofd houden – erop vertrouwen dat de LSVB het wel even voor ons regelt lijkt ons dan ook geen goed idee. Misschien dat zij meedoen wanneer ze zien dat studenten ook al zonder hen in beweging komen – in ieder geval moeten we zelf de eerste stappen zetten.

Meld je aan op Facebook, en nodig je vrienden uit!Let op: Hogeschool van de Kunsten Utrecht: zaal 218

1,450 thoughts on “Actievergadering Onderwijs-bezuinigingen

  1. Ik wil graag aanwezig zijn op de tweede actievergadering onderwijsbezuinigingen. Daar waar ik kan helpen (tijd heb en mijn gezondheid het toelaat) wil ik deelnemen aan de strijd tegen de bezuinigingen op het basisonderwijs, aangepast onderwijs, vmbo, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs en universiteiten.
    arjan

Leave a Reply